Förverkliga dina författardrömmar

Går du runt med en idé som borde bli en bok? Kanske vet du inte riktigt hur du ska bära dig åt för att få den på pränt? Det är lätt att känna sig liten som aspirerande författare i jämförelse med alla de berömda svenska författare som har lyckats ge ut sina böcker och som har blivit kändisar på köpet.

För det första ska du inte jämföra dig med andra. Har du en unik och egen idé kan du kontakta ett förlag och föra en dialog med dem om din idé låter hållbar. För det andra måste du börja skriva. Har du inte möjlighet att skriva hemifrån av olika anledningar kan du gå in på hemsidan https://helio.se/ för att ta en titt på deras kontorshotell. Du har nämligen möjlighet att hyra ett mindre kontor eller en skrivplats med dator i ett gemensamt utrymme. Kontorshotellet ger dig tillgång till lokalerna dygnet runt och du kan med andra ord skriva när andan faller på. Det finns också gott om faciliteter som en bemannad reception och tillgång till gym, kyl, mikro och pentry. Med hjälp av Helios tjänster kan din bok bli verklighet.

Skulle du drabbas av skrivkramp eller köra fast i ditt skrivande kan du ta en tur i stadsparken eller sätta dig på ett café för att titta på människor. Fördelarna är många med ett kontorshotell som ligger mitt i stadens puls. Här kan du verkligen hitta inspirerande miljöer till en riktig succébok som garanterat förverkligar dina författardrömmar.

Leave a Reply